Tokigt schema

Hej allihopa! Efter att ha haft lite mer jobb en tid, som jag blivit tillfrågad med kort varsel, har jag återigen fått ett schemalagt vikariat för december á 17 tim/vecka. Allt ligger inne i stan så det hade ju varit bra, det är bara det att allt ska göras före tio. På måndagar å torsdagar har jag alltså fem timmars jobb som ska vara färdigt före tio. Det går ju inte, så det får de ändra å då kanske jag inte har alla ställen inne i stan i alla fall. Kanske inte ens 17 tim/vecka heller om de inte har nåt annat ställe som inte ska tas före tio. På onsdagar har jag bara 1,3 tim, det vill säga en timme å arton minuter. Det är ju inte ens värt att lämna hemmet för så lite.

Men jag har kvar ett par av mina ställen i alla fall. Det gula, vackra, gamla trähuset till exempel. Då får jag fortsätta knata genom stadsparken som är så vacker nu när de tänt i granen å björkarna.

20161128_065058

Å så har de klätt granen på Storgatan också. Ståtlig är bara förnamnet. Jag vill ha alla mina ställen inne i stan, för det är så mysigt att traska runt där. Å så kan jag gå till å från jobbet varje dag å slipper lägga mina slantar på dyra bussresor. Men det är ju mest butiker som alla ska ha städning före tio så det är nog svårt.
Det var meningen att jag skulle ta det gamla trähuset efter tio, men där har de uttryckligen sagt ifrån att de vill att man börjar sju, för att man ska hinna städa färdigt innan de kommer. Så det gick inte heller. Får se hur det blir med mitt schema nu då.

20161130_080037

…det är tur man upptäcker såna fel annars hade det inte varit kul på måndag…  bigtongue_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s