Sovrummet igen

Igår bäddade jag rent med mina blommiga sängkläder. De känns kanske lite vårliga, men jag tänkte att jag ska ha det här ljusa ett tag till, sen i november byter jag ut det rosa å turkosa till rött å då passar det med lite mörkare sängkläder.

Jag vet, jag bara tjatar om mitt sovrum, men jag tyckte det blev så mysigt. Jag bara älskar färgerna! Älskar att det är mycket på väggen. Älskar att det är mitt eget å ingen kan säga att så ska vi inte ha.

Nu blir det ingen ny sänggavel. Jag kan lägga alla såna tankar i papperskorgen. Det finns inte plats för nån högre. Däremot tänker jag ändra på sängborden. Hur vet jag förstås inte ännu, vilken av alla briljanta idéer jag kommer att välja, men jag har ju fundilerat som ni kanske förstår. Det ska i alla fall vara lite svart med i det hela. Om jag då målar dem vita å drar ett svart mönster med min mönsterroll får vi se. Men det skulle nog bli snyggt.

…varför kan man inte bara bestämma sej…blir man less får man väl bara göra om…  eeh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s