Fredag igen

fullfartmothelgen
Det är fredag igen å vi har varit å handlat efter jobbet, en massa gotter, å så har jag fikat lite baguette med en kopp skogsbärste medan Håkan väntar med att äta. Han ska värma utav gårdagens pizza, som vi hade igår, å han var inte så där jättehungrig ännu, men det var jag, som åt redan kl 11 eftersom jag började jobba 12.

Så har jag en ny favvosjokelad. Mörk med mintfyllning. Väldigt god! Också en viktig sak att förtälja så här i förbifarten.

20160916_174305-2

Vi är ute på ranchen igen. Vi åkte redan igår så att katterna får vara ute lite mer än bara lördag å söndag. Har kollat väderleksprognosen å det var en stor sol bakom litet moln i helgen, så vi hoppas det inte hinner ändras, men de har fått vara ute igår å de är ute nu, så de har i alla fall hunnit vara det ifall att det skulle bli sämre, så det är ju bra ändå.

…ha nu en fortsatt skön kväll allihop…     3fridaysmiley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s