Förkylder

Nu var det dags. Jag håller på att bli förkyld. Min hals känns som ett rivjärn. Håkan är också krasslig. För första gången på länge som vi blir sjuka samtidigt. Jag har inte varit förkyld på över ett år. Men så har jag ju varit hemma i nio månader så det är väl inte så många som kunnat smitta mej, fast Håkan var ju förkyld där efter jul tror jag det var, men jag klarade mej.
I övrigt känner jag mej pigg, är inte snuvig, men det kommer väl imorgon. Jag får knapra lite ibbu å halstabletter så jag orkar jobba. Det är ju bara 8-13 å tisdag ännu kortare, så det ska nog gå bra. Jag vill ju inte sjukskriva mej det första jag gör.

20160904_194536 (2)

…tur jag har korta arbetsdagar…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s