Lördagsgodis

Det blev en längre vistelse på Nolia än vanligt, men det berodde inte på att där fanns så mycket att se utan naturligtvis måste Håkan stanna å prata med en sån där Viasat-nisse å ändå inte köper nåt, vilket resulterade i att min huvudvärk, som jag vaknade med men fick bort med lite ibbu, kom tillbaka å då är det inte roligt alls att gå där, i regnet, å titta på sånt man inte behöver. Så Håkan köpte lite snabbt en Japansåg (som han redan har, men ville ha en ny), ett par bälten å hemgjorda karameller. Sååå gott!

Själv köpte jag ingenting, vi var inte ens å tittade på sånt som jag är intresserad av, för jag ville bara hem. Om det mest beror på huvudvärken å vädret eller om jag har tröttnat på det helt å hållet vet jag faktiskt inte. Kan ju vara roligare nästa gång om det är soligt å fint å jag är frisk å kry, det kan hända, men dit är det två år så det får vi veta då.

…å nästa gång säger jag till alla som ska prata med Håkan i timmar att han är döv…  blund

2 reaktioner till “Lördagsgodis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s