HJÄÄÄÄÄÄLP!!

mardröm

Håkan upptäckte en liten knöl på hakan på Valle å jag undersökte saken, men såg bara ett rött litet märke, en liten bula med sårskorpa på typ. Idag kollade jag lite noggrannare å tog bort sårskorpan å då var det som vita upphöjda kanter på såret å jag klämde lite på sidorna å det är som en liten bula. Jag blev orolig att det kanske är nån sjukdom så jag googlade å hittade en bild på en katt med exakt likadan åkomma. När jag läste svaret gick det rysningar genom hela mej. Hatar, hatar, hatar detta nåt så infernaliskt!! Det var en vanlig reaktion på ett fästingbett. Valle har haft en fästing!! Var är den fästingen nu? Hjääälp!!
Har kollat igenom båda Valle å Vilma, men hittar inget på dem. Har den släppt greppet ute för att hoppa på ett annat värddjur eller springer den omkring här i huset å kan hoppa på nån av oss närsomhelst? Jag vill inte ha nån fästing på mej!!!

HJÄÄÄÄÄLP!!!2014-10-12-panic-smiley.gif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s