Tre konstverk

Nu har jag tre färdiga (?) konstverk, men jag har lite annat påbörjat också, fast de var inte lika roliga att måla så jag kanske bara gör dessa knotiga grenar med vita blommor. Nä, lite annat måste det ju bli, har bara inte haft nån inspiration att fortsätta på de andra.

DSC_0519 (2)

Det är blåsigt som tusan idag, men ska gå en prommis ändå. Å det bidde ingen ny regnjacka, när vi var hem till mej igår å kollade posten såg jag min rosa jacka hänga där å blev påmind om mitt fina regnställ, så den å tillhörande byxa fick hänga med hit å nu kan jag gå även då det regnar. Håkan har flera kepsar jag kan låna så jag slipper få plasket i ansikte å ögon. Toppen!  cool

*taggad*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s