Promenad

Idag gick jag på promenad ensam för första gången på ett år tror jag. Har inte vågat ge mej ut på nån längre tur ifall att nåt skulle hända med foten, men inget har ju hänt när vi har varit två så nu gick jag, ensam i en hel timme, å det gick bra. Jag har inte riktigt samma fart som innan, men nästan. Fast jag känner att jag blir tröttare än förut, men det kan ju även bero på min viktuppgång. Även om den inte är så stor så är den nog kännbar ändå. De kilona måste elimineras. Å det kvickaste. Så det är bara att kämpa på. Ska gå varje dag. Rain or shine.

…måste införskaffa en fin regnjacka…finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder…  le2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s