Så rätt, men så fel

Andra juni. Även denna dag är varm å solig, men med lite svalare vindar dock. Jag har målat lite därute å ätit lunch å nu sitter jag här i datarummet å kände att jag måste skriva av mej lite. Det ringde nämligen tidigare idag, men jag svarade inte, för det var ett okänt mobilnummer å jag kollar alltid upp vem det är först innan jag svarar om det inte kommer upp på Truecaller. Men jag hann få ett sms samtidigt som jag hittade vem numret tillhörde. Företaget som tog över efter oss där jag jobbade förut. En gammal jobbarkompis har just blivit arbetsledare där å hon undrade om jag inte ville börja på samma ställe där jag var när jag slutade. Jag sa att jag kan prova om jag får heltid där å att det är som förut å i så fall börjar jag i augusti, för jag ska vara ledig i sommar. Det skulle jag få.

Jag blev inte glad. Jag blev förstås glad att bli tillfrågad, men det känns bara så fel. En känsla som säger ”det var inte åt det hållet du skulle gå”. Som jag känt så många gånger förr. Men jag provar ändå om inget annat kommer emellan. Det är ju en inkomst i alla fall, icke att förakta, så ett tag kan man ju vara där å spara ihop lite pengar å sen får vi se. För så länge jag inte hittar det som ”ödet” vill så måste jag ju hoppa på det som bjuds. Jag bor ju inte gratis å maten växer inte på träd. Så om ”ödet” vill annorlunda så visa mej vägen då, ge mej en hint, för själv har jag ingen aning.

DSC_0518 (3)

…har ju ett tag på mej så inget att bekymra sej över…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s