Försommarkväll

Lite kvällsbilder från denna härliga afton den första juni.

Kotte låg å sov i komposthögen så jag var ut med lite mat till den. Håkan jobbar med sin hög med stenmjöl som de kom med idag. Han håller på att fylla i bodan bakom garaget å Vilma var in å kollade nyfiket vad det var för sand som låg där. ”Aha, en jättestor kisselåda till mej å Valle”, verkade hon tänka å satte sej å pinkade. Grävde sedan omsorgsfullt efter sej å kom ut som om det vore den självklaraste sak i världen. Jodå, för en katt som tror att allt man gör är till henne så är det nog det.

Det knoppas å blommar överallt. Luften är fylld av ljud från kvittrande fåglar, Håkans brummande traktor, underbara sommardofter å små knott å andra flygfän. Myggfönstren har kommit upp i datarummet å köket för att skapa lite korsdrag. Allt är precis som det ska en försommardag som denna.

…livet är underbart…  mys

2 reaktioner till “Försommarkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s