Första maj

Idag är det första maj å sista vårmånaden är påbörjad, fast här har våren precis bara börjat. Björkarna har ju inte ens fått musöron! Men det går fort sen. Det bara smäller till så är allting grönt å blommor ploppar upp lite här å där. Synd bara att vi inte har blommande träd, tillexempel körsbärsträd, vi också som är så vackert. Mer sånt hit upp, tack! Tror jag måste ta ett snack med våra stadsplanerare, eller vem det nu är som har hand om det.

Hursomhelst, med den här söta katten tänkte jag önska alla en glad första maj. Synd bara att den var på en söndag, då tappar Håkan en ledig dag. Men, men, han är ju ledig på torsdag å så börjar de sommartid nu på jobbet, dvs de börjar å slutar en timme tidigare å det är också väldigt skönt. En timme gör ändå ganska mycket så här på sommaren.

DSC_0150 (3)

…ha en fin-fin första maj…  love 

Leave a Reply