Balkongen so far

Jag fick ut möblerna på balkongen, men det är inte riktigt klart ännu. Det ska dit ett par dörrar från gamla bodan, som stod där Håkan har sin nya altan nu. Gråa, fina, vindpinade dörrar ska ställas mot väggen å bort ska torkställningarna, jag använder dem ändå aldrig. Sen ska det dit en till sittpuff så att det finns plats för en till ifall det behövs. Å så har jag en massa krukor, hela å trasiga, som måste städas bort därifrån. Skulle vilja ha nån slags förvaring för dem därute, för jag har ingen plats för dem inne.

20160413_151119 (2)

Valle å Vilma fick en liten schäslong  fniss
De får väl slåss om vem som ska ligga i den, om de nu gör det alls. Skulle tro att de föredrar golvet, för det blir så förjordat varmt där på balkongen å knappt någon svalkande bris når in, då ska det blåsa rätt ordentligt, men den var ju som kul ändå å ganska fin. Jag kan ju ha den som fotpall om inte annat.

20160413_150957 (2)

…ja, men det var ju ingen dålig början ändå, det kommer nog bli jättefint när det är klart…  bigsmile

2 thoughts on “Balkongen so far

Leave a Reply