Håkans nya leksak

Håkan har äntligen köpt sej ett segway-liknande fordon som han tar till å från jobbet, fastän det är ganska kallt ännu på morgonen, men han tycker det är så kul så han struntar väl i om han blir lite ”frussen”. Allt på hjul som har motor lockar denna mannen å det mesta hamnar i hans ägo.

Nu vill han att jag också ska prova den i hopp om att jag ska vilja ha en. Jag säger bara ”nej min själ, kommer inte på fråga”. Nog kan jag slösa mina pengar på onödiga saker, men si aldrig på en livsfarlig tvåhjuling! Det räcker med EN bruten fot, tackar så mycket!

20160409_100034 (2)

…men den är ju väldigt cool, det måste jag tillstå, bara inget för mej…  fniss

2 reaktioner på ”Håkans nya leksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s