Sovrumsändring igen

Nu har det rosa kommit tillbaka i sovrummet. Inga tavlor upphängda ännu, jag måste göra det, jag har skrivit ut bilder så det är bara att hänga upp, jag har bara inte kommit mej för det ännu.

En liten filur fick flytta in i sovrummet också. Den köpte jag för många år sen, kan röra sej om 20, jag är inte riktigt säker, men nånting ditåt är det. Det var en tillfällig jobbarkompis dotter som tillverkade å sålde å jag blev tillfrågad ifall jag ville köpa. Å det ville jag. Jag tycker den är jättesöt så nu får den hänga i konsolen.

Det är bara det rosa som jag tagit fram igen, det turkosa får vänta. Jag tänkte att jag turas om med alla färger å ändrar varje kvartal ungefär. Då är det ju nästan som att få ett nytt sovrum med alla olika färger, prydnader å kuddar. Då tröttnar man inte lika snabbt å lusten att köpa nytt minskar.

Det tyckte jag var en jättebra idé.

DSC_0065 (2)

…tänk vad fint det hade varit med pelargonerna, om de blommat redan med sina rosa blommor…

2 reaktioner på ”Sovrumsändring igen

  1. Jo det är ju skönt om ditt galna shoppande kunde falna lite så det är en bra ide och du har ju så mycket grejer och kanske lite för många kuddar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s