Det bidde lite rött

Kan man få för många kuddar? Näj, skulle min stora storasyster säga å jag är böjd att hålla med. Det är ju bara så mysigt med en soffa eller säng full med kuddar. Att det sen är lite jobbigt när man ska gå å sätta/lägga sej hör inte hit, det tar inte så lång tid att plocka bort dem.

Ja, ni ser att det bidde lite rött i sängen istället. Det rosa å turkosa har fått semester ett tag till. Jag ska bara köpa en ny ljusslinga att hänga där i hörnet. Nu vill man inte vara utan när man vant sej vid dem. Har sett en söt en på MIO som har små vita risbollar med grå stjärnor på. Den skulle jag vilja ha, men får väl kolla om jag hittar nåt lite närmare först.

IMGP1934

Ikväll ska jag till Håkan å hämta hem mina saker som jag fick av lilla storasyster i födelsedagspresent. Det har ju fått vara hos honom fram till nu. Jag ville inte ta hem det förrän vi var färdiga med att ändra med hyllorna i sovrummet, för jag hade redan två otömda IKEA-kassar som låg å drällde, å sen bröt jag ju foten, så det har inte blivit att jag tagit hem dem förrän nu då. Nu är det dags! Så då får jag ändra uppe på hyllan igen, men jag tror det kommer bli jättesnyggt så det är värt all möda.

IMGP1933

…längtar så till jag får nytt i sovrummet… gla_thumb

2 reaktioner på ”Det bidde lite rött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s