Veterinärbesök

Idag på eftermiddagen var vi till veterinären med Valle å Vilma. Det var dags för vaccin igen. Valle en trippel å Vilma mot kattsnuva. Trippeln räcker ju tre år, men mot kattsnuvan måste man ta varje år. Sen ville jag kolla Valles allmäntillstånd p.g.a hans ålder å vi har inte kollat hans värden på flera år. De ringde nyss. Han är en frisk liten kille. Hjärtat å lungorna lät bra, sa de när jag var där å nu att värdena också ser bra ut. Jippie!

Han har ju börjat kräkas igen, vilket var anledningen till att kolla att det verkligen inte beror på hans njurar, diabetes eller nåt annat fel, men det beror mest troligt på att pälsen kommit tillbaka, så det blir nog en lejonklippning igen, för han kräktes ingenting på flera månader när han var klippt. Sen är han ju jättekinkig när det kommer till kamningen på magen å låren. Man får bara kamma typ fem drag även fast han inte har en enda tova. Han blir så stressad å får panik när han inte kan andas ordentligt. Så då blir det ju tovigt å klippning ett faktum.

20160203_161342[1]

…men jag är så glad att han är frisk å mår bra…man vill ju vara säker å nu vet jag…  gla_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s