Lunch

Idag bidde det makamone å köttfärssås till lunch i mitt lilla residens. Jag tog på ett förkläde å kände mej som värsta mattanten, men det är för att inte skvätta ner kläderna när jag ska till sjukgymnasten idag.

DSC_0618[1]

Får se hur det går för mej att ta mej dit. Jag är ju redan svullen i foten å hela vaden så att promenera när det har snöat kanske inte är så jättebra innan de har plogat. Det har precis slutat, men de hinner nog inte börja innan jag ska iväg på en halvtimme snart.

DSC_0620[1]

Maten blev sådär. Det var kalvfärs. Vet inte om det har med det att göra. Jag kryddade som jag brukar, men tyckte det blev lite för salt. Håkan tyckte det var jättegott, men så gillar han ju salt.

…ska bli kul att höra vad sjukgymnasten säger…om det är normalt att det svullnar så här ännu…  smile_sarcastic(2)

Uppdaterat senare: Jodå, det är vanligt. Man kan ha som jag i upp till ett halvår till å med så det är inget konstigt alls.

2 reaktioner på ”Lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s