På kvällskvisten

Sitter här å väntar på att Håkan ska anlända. Jag är hungrig som en myrslok. Har inte ätit sen lunch. Bara typ en fjärdedels näve nötter. Sen har jag druckit kaffe å vatten. Försöker äta mindre när jag inte kan röra på mej som jag brukar.

Katterna är så fina i pälsen. Jag kammade dem igår å så lite till på Valle idag å ska kamma dem igen lite imorron så de håller sej fina å att de får mysa å njuta av kamningen också utan en enda tova. Fast Valle har en på ena låret, men den klipper jag bara bort så slipper han våndas.

Imorron ska jag städa bort julen. Håkan tar upp kartongen nu när han kommer så jag kan sätta igång. Får se om jag kan ta ner ljusslingan i köket å upp med den nya. Jag ska prova i alla fall, vet inte om jag når så bra på en vanlig stol, för jag kan ju inte klättra på köksstegen. Är fortfarande svullen å har ont. I å för sej sa lilla storasyster att jag kommer ha det länge å att rehabiliteringen skulle ta lång tid så hon tyckte inte jag skulle söka in på nån skola förrän i mars så jag hinner bli helt återställd. Vet inte om jag sagt det här, men jag ska ju inte läsa hemma som det var tänkt, för då hade jag ju kunnat börja redan, utan jag ska gå som lärling å jobba på hotellet fyra dagar i veckan å vara på skolan en dag. Alltså måste jag ju kunna gå ordentligt innan jag börjar.

…vilket tjat om denna jäkla fot, men det är bäst att dokumentera hur den mår…nu ska jag gå å fika med Håkan som har kommit…  bigtongue_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s