Drömmar om nåt att drömma i

Börjar drömma å planera sovrummet redan nu, om än det är länge kvar innan vi startar någon renovering där. Om det blir till våren eller sommaren vet jag inte, men det ska göras nån gång under detta år.

Min nuvarande säng var ju egentligen provisorisk, den skulle inte alls vara kvar så länge som den blev, men den har tjänat sitt syfte å den var bra med den lilla hyllan utmed sidorna, så katterna inte behövde hoppa upp så högt utan fick som ett trappsteg. Därför har jag väl inte velat byta ut den, men nu när vi fixar sovrummet vill jag ha allting nytt.

Den här Tyssedal från IKEA har jag blivit lite förälskad i. Jag tycker den ropar mitt namn. Den är som gjord åt mej. På bilden nedan får man ett litet hum om hur det skulle kunna se ut hos mej då de har en snarlik trävägg bakom.

Sängborden (bilden ovan) tänkte jag skulle få vara i samma märke som vitrinskåpen jag tänkt ha som garderober, men nu såg jag att de rear ut en massa Hemnes-möbler, så långt lagret räcker, å då vet jag inte om jag måste ändra mina planer ifall de kanske slutar med det märket. Annars finns ju sängborden i Tyssedal, men den är lägre, bredare å inte riktigt lika fin, tycker jag.

Nåja, det är ju inte än som jag ska köpa grejorna, så jag hinner ju se vad som finns kvar eller vad som har ersatt dem, det kanske blir nåt ännu snyggare, vad vet jag. Om inte annat så får jag väl gå på Mio eller EM å kolla. Men sängen blir nog denna Tyssedal å den lär finnas kvar, för den är ju ny i sortimentet.

…den är sååå fin…  mm2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s