Året som gick

Ja, så har det gått ännu ett år. Vi har hunnit en hel del, vill jag påstå, fastän det känns som att tiden bara har rusat förbi. Vi genomled en snörik vinter, vi rockade sockar, vi välkomnade våren, vi renoverade, vi köpte muurikka, vi välkomnade sommaren, vi lejonklippte Valle, Håkan rev gammelbodan, han lagade traktorn, Vilma träffade nya kompisar, vi byggde altan med gungsäng, vi myste i gungsäng, vi odlade pelargoner, vi var på shoppingspree, vi välkomnade hösten, Håkan köpte en van, jag började mina sista veckor på jobbet, vi byggde ett fönsterbrädelementskydd, jag bröt foten, det blev jul…å nu inväntas tolvslaget.
Det är bara timmar kvar på detta år som bjudit på så mycket. Ett fint år. Om man bortser från uppsägningar å brutna fötter så har det varit rätt så gott ändå. Jag vill faktiskt inte ändra nånting, hur märkligt det än låter, för allting händer av en anledning. Det är vad jag tror. Det finns en mening med allt. Vad det är återstår att se.

…tack för allt 2015…nu väntar vi med spänning på vad 2016 har att ge…  girl_bye

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s