Ny ljusslinga

Jag har ju gått å blitt alldeles skogstokig i dessa ljusslingor å ni som känner mej vet ju att jag blir deppig när det är dags att plocka bort julen, just för att det är så mysigt med alla dessa stjärnor å adventsstakar som lyser så välkomnande dygnet runt. I alla fall hos mej, jag släcker dem inte. Efter julen känns det så mörkt, tomt å trist. Men det är då som dessa ljusslingor kommer väl till pass.

Jag köpte vita bollar i metall till köket, på EM, med jättefint mönster. De ska få hänga på gardinstången när stjärnorna tas ner. Jag har ju i både vardagsrummet å sovrummet sen tidigare å nu även i köket, så det kommer nog inte att kännas lika trist på tjugondedag Knut, när julen städas ut.

DSC_0375[1]

…å man får ju fortsätta tända värmeljus så länge det är mörkt ute om afton…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s