Gilla läget

Idag fick jag papprena som skickats till Försäkringskassan. Jag har frakturer på talus å kalkaneus. Får ha gips i åtta veckor å ska gå med kryckor hela tiden. Jag får bara stegmarkera. Efter åtta veckor ska jag på rehab i två veckor, sen kan det förlängas om jag inte blir bra på den tiden. Jag är alltså sjukskriven till den 24/1-16. Så jag måste ändra min ansökan till skolan.

Jag har faktiskt dristat mej till att bäddat rent i sängen. Det tog 40 minuter jämfört med 10-15 minuter i vanliga fall, men det blev i alla fall gjort. Sen, några timmar senare, vågade jag mej även på att dammsuga. Det var jobbigt å besvärligt som tusan, men det blev också gjort. Känns bra så man slipper ha dåligt samvete för att Håkan måste göra allt.

 När han kom hem överraskade han med rostbiff å potatissallad så vi slapp tänka på nån matlagning. Gott! Sen slocknade vi i varsin soffända, men det hindrar oss inte från att snart gå å lägga oss i sängen å somna där. Jag tror det går hur bra som helst. Jag kan sova dygnet runt känns det som.

Lilla Vilma håller sej i närheten hela tiden. Hon går iväg en liten stund om hon behöver på toa eller äta å busa lite, men sen kommer hon å lägger sej nånstans i närheten där hon har full uppsikt på sin skadade mamma ♥

20151113_110854[1]

…ja jisses…vad alla mina planer blev rubbade nu då…men, men inget man kan göra åt, det är bara att gilla läget…  krukken

(Slipper ju operation, ser jag att jag inte har skrivit nånstans i bloggen…så skönt!)

2 thoughts on “Gilla läget

  1. Visst har du datastol på hjul ? jag brukar ta min och åka runt med den när jag dammsuger och har värk i ben eller rygg m.m. Lite bökigt, men avlastar iaf kroppen. 🙂

Leave a Reply