Efter andra sjukhusbesöket

Nu har jag hunnit vara å byta gips å legat å sovit i soffan. Jisses vad det var skönt, jag har kunnat sova ostört i några timmar. Hade kunnat fortsätta också, för jag var jättetrött när jag steg upp, men det börjar ju bli sent så jag får allt vara vaken tills det är läggdax.

Jag inte bara bytte gips, jag fick även en spruta med något som ska minska risken för blodpropp. Det är nödvändigt eftersom jag inte får gå på foten å använder den kanske inte lika mycket då. (Men jag får typ sätta ner foten en kort, kort stund, typ som när man haltar, att man belastar inte så länge utan bara som hastigast, med kryckor då.) Den ska jag ta själv sen, i nio dagar till. Fast jag tror Håkan får ge mej dem, även om själva nålsticket inte kändes alls så är det obehagligt att sticka sej själv, men jag ska prova, för all del.
Fick hämta sprutorna på apoteket å sen gå tillbaka så en sköterska fick visa oss hur det ska göras. Tog även ut smärtstillande ifall att jag behöver. Jag har ju inte rört moffen ännu, men man vet aldrig.

20151111_190917[1]

Min arbetsledare var förbi med mina grejor som blev kvar på jobbet. Vi åkte ju direkt från olycksplatsen, så jag hann inte få med mej dem. Hon hade med sej lite annat också. Min favvochoklad som vi pratat om för längesen innan jag började på Koksverket, å hon kom ihåg att jag sagt att jag tycker om dem. Vilket minne! Å så fick jag en fin krya-på-dej-bukett.
Hur gulligt!!

20151111_191102[1]

Min systerdotter Jenny tyckte jag skulle ha rött gips när det snart är jul å visst fasen har hon rätt i det, inte kan man ju komma med nån annan färg nu heller. Snyggt så det förslår!  bigsmile
Det är sååå skönt att den inte väger som det vanliga gipset. Å så är det inte lika tjockt.

20151111_191325[1]

…jag längtar bara tills det börjar göra mindre ont så att jag blir mer rörlig…så trist nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s