Trollhättanmorden

Jag måste bara få säga att den där dåren Anton i Trollhättan…det var då bra att han dog. Jag kan inte tycka annat. Han var farlig. Nu kan han inte skada nån mer.

Det är min åsikt å andra har sin. Jag har varken ork eller lust att försöka ändra på min. Så är det bara. Om det gör mej lika ond som alla mördare här i världen så fine, jag är väl en mördare då, men bara i sinnet. Jag skulle aldrig kunna släcka någons liv.

Mina tankar går till anhöriga.

Vila i frid Ahmed & Lavin…

miscellaneous_100

4 reaktioner på ”Trollhättanmorden

 1. Jo nånting fel i kanylen var det allt på den dåren och när man gör något sådant så har man gjort av med sin rätt att leva tycker jag nog

 2. – Det var en tillbakadragen kille som blev mobbad av många i klassen
  . Det märktes att det var jobbigt för honom.
  – Såvitt jag vet gjorde inte skolan så mycket åt det./Exp.

  Mobbarna och skolan är medansvariga.

  • det är ju sorgligt att han blev mobbad, men det har så många med honom blivit…inte har de gått bärsärkagång någonstans för det, även om de kanske i tanken har strypt en å annan plågoande
   Om det hade med mobbningen att göra hade han ju kunnat döda de som mobbade eller de som inte gjorde nåt för att hjälpa honom istället för dessa oskyldiga människor som inte gjort något för att förtjäna sitt öde…inte för att de heller förtjänar att dö för det de gjort, men det var i så fall det som triggade honom till dådet

   Han var en fin kille på utsidan med en ful insida å ett svart hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s