Det funkar för mej

Vi har varit utan certapaxen ett tag nu, jag å Håkan, typ nån månad. Vi ville kolla om vi ens skulle märka nån skillnad, eller om det bara var inbillning att de funkade så bra.
Det gjorde vi. Vi har börjat känna oss griniga å lättretliga, precis som jag var innan jag provade dem. I några dagar har jag varit så arg utan egentlig anledning. Eller visst finns det orsak att bli irriterad, men jag blir det så…rejält, för att säga det på ett fint sätt. Jag orkar inte med det. Jag orkar inte med mej själv om jag ska gå å reta mej så rejält på baggisar. Så nu har Håkan beställt dem igen. Å jag längtar till jag får ta dem så jag får bli mitt lugna, fina jag igen.

untitled

bäst att säga att det funkar för mej, så man inte åker dit för att lura folk…  fnys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s