Yrkesutbildning på distans

Sitter å kollar distansutbildningar. Tänkte att jag skulle bli nåt när jag blir stor. Har hittat nåt som verkar intressant, nämligen hotellreceptionist. Det låter faktiskt kul. Utbildningen är på 40 veckor, 800 poäng å berättigar till CSN.

Då skulle jag ju skona min stackars medtagna kropp. Jag behöver verkligen sadla om å byta yrke. Mina handleder, armbågar å axlar trivs inte riktigt lika bra som jag, med det jag gör. Å det påminner de mej om…på ett högst påtagligt sätt.

…back to school… mrsbeasley

2 reaktioner på ”Yrkesutbildning på distans

  1. Låter som ett perfekt yrke för dig (näst efter sångerska) tycker jag, och då kan ju jag/family komma o bo på ditt hotell när jag/vi besöker hemstaden, kul😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s