Kylen la av

Kylen slocknade nyss när jag tog mjölk till kaffet. Den bara la av. Bara så där.

DSC_0266[1]

Jag vet inte om det bara är sladden som åkt ur, men kan inte kolla det, för kontakten är däruppe, i taket ovanför skåpet, så nu väntar jag på att Håkan å svåger ska komma.

Kanske inte bästa tiden just nu att saker ska paja, ifall jag kanske blir arbetslös snart, men senast igår pratade jag om att jag vill ha ny kyl&frys. Å en sak som är lite märklig…jag har sagt tidigare till Håkan att när jag får garage ska jag köpa en pirra, en som man kan dra i trappor, för det är bra att ha om jag till exempel vill ha en ny kyl eller typ linneskåp eller nåt, då kan vi dra upp det själva.

Nu har jag garage. Jag kan köpa en pirra att ställa i garaget. Å nu passar min kyl på att gå sönder.

hm2…lite konstigt är det…

Uppdaterat senare:  Det var bara sladden.

2 reaktioner på ”Kylen la av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s