Kunde ju inte låta bli

Nu, eftersom jag sa upp Allt i Hemmet, har jag beställt 3 nr av Hus&Hem för 98 kr å får fyra nya skålar med blått mönster å ett doftljus. Jag kunde bara inte låta bli å man kan inte få för många blåmönstrade skålar, det har jag ju sagt tidigare. Å jag har kollat så de inte är likadana som de jag redan har, men den översta liknar ju väldigt mycket en av skålarna jag köpte på RUSTA, men det gör inget, de är ju så fina.

Jag vet inte varför jag är så tokig i just dessa skålar, jag har ju som inget annat blått där hemma. Men jag är ju sån, det ska bara vara vissa saker som jag får dille på, sen duger lixom inget annat. Å vad gör det? Jag är ju minst lika underbar ändå.

erbj

…å nej, det var inte därför jag sa upp Allt i Hemmet, den här annonsen såg jag igår kväll…  wlemoticon-nyahnyah1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s