Strax läggdax

Men först ska vi Netflixa lite. Blue Bloods med Tom Selleck håller vi på med nu å vi tycker den är jättebra.

Vi hade tänkt köpa lite lördagsgodis att ha till, men det glömdes bort. Vi har en kexchoklad som vi kan dela på, fast nu är jag inte direkt sötsugen, för jag gjorde citronte med honung i å tog en bit Amlondy Daimtårta å det kändes lite väl sliskigt.

Kanske är bra meduxin det. Fast man kan hoppa över tårtan å bara köra citronte med honung. Det lixom dödade godissuget. Helt kallblodigt. Hade svårt att få i mej den lilla tårtbiten. Men jag kämpade å nu sitter jag här. Med tungan hängande å grimaserar. Å har bara halva tekoppen urdrucken. Tänker inte försöka tömma den heller. Inte i munnen i alla fall utan i slasken.

DSC_1225[1]

…så får det bli…nattinatti…sov så gott…ses imorrn…  emoticon95

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s