Ljusslinga II

Nu har jag fått upp andra ljusslingan. Nu kan jag plocka bort julen. Tänkte göra det imorron. För första gången i hela mitt liv gör det inte så mycket, men jag har ju så mycket fin belysning nu som gör det lika mysigt å festligt, utan alla adventsstakar å stjärnor.

DSC_0028[1]

Det är nästan så jag t.o.m längtar lite. Inte för att jag är less julen, utan bara att få det bortgjort, när det nu ändå måste göras.

DSC_0026[1]

Imorron ska vi på en liten shoppingspree, för jag hoppas hitta en massa fint till sovrummet. Har tänkt tillföra en annan färg dit in. Som ni vet så är jag inte sådär jätteförtjust i när det är alltför vitt&grått, helt utan färgkluttar, så nu ska det bli ändring. Kände det nu under julen, när jag haft lite rött i sängen, att det var mer hemtrevligt så. Men det blir en annan färg, så det känns extra kul att sätta igång med det, vilket gör att det inte är lika trist när julen plockas bort.

DSC_0030[1]

…säger jag nu så käckt å imorron står jag där med darrande underläpp…  wink

Leave a Reply