På morgonkvisten

Det kom lite snö, men med 4° ligger det inte kvar utan smälter bort lika fort som det kom.

DSC_0122[1]

Gubbarna är ute å fixar å donar å jag sitter här nyduschad å fin å doftar som en nyutsprungen passionsblomma i sommarkvällens ljumma bris…  eeh 

Tittar ut på de sönderätna rönnbären å tänker att det var ju en hel del bär i år, får se om det blir mycket snö på det.

Nåja, hur det än blir så måste vi genomgå det å ingen idé att gruva sej i förväg. Det är ju bara lite besvärligare än i vanliga fall å när jag väl är där så kommer jag ändå tycka att det är mysigt, på sitt märkliga vis, för sån är jag. Jag anpassar mej efter omständigheterna å det är så jag överlever. Med mitt glada sinne i behåll.

…å det firar jag med att inte laga frukostgröt…det får bli rostat bröd istället med valfri dryck…

Leave a Reply