Om katterna å sånt

En liten uppdatering om Vilma. Hon har ju varit i det närmaste rumsren sen fjärde dagen hon fick antibiotika, men ett fåtal gånger har “olyckan” varit framme. Nu har hon dock varit helt rumsren fyra dagar i rad så jag hoppas på att hon är helt återställd å sej själv igen. Hon är jättebusig å far fram som en liten ekorre. Det är så skönt att se. Fast hon har varit lite lugnare här hos Håkan, men det är ju för att hon har så mycket hon måste undersöka å se att allt är som det ska.

DSC_0067[1]

Valle är frisk som en nötkärna, peppar peppar, å det får han gärna fortsätta med ett tag framöver, eftersom vi fick ta av det jag sparat till hans kommande veterinärkostnader. Han är ju inte försäkrad alls. Inte för att hela summan gick åt å jag får ju hälften av Håkan sen, men ändå, vill ju att han är frisk så länge det bara går. Men en sak behöver vi nog göra snart, vilket inte är särskilt trevligt för stackarn, å det är att kolla hans tänder/tandkött å eventuellt skrapa tandsten. Då måste han sövas så det kostar oxå en slant.

DSC_0070[1]

…ja ja, det är lite kostnader, men ingenting i jämförelse med vad ett barn skulle kosta…

Leave a Reply