Antibiotika

Jag ringde veterinären idag för att rådfråga om Vilmas kissande. Det måste ju vara nåt fel eftersom hon fortfarande kissar på fel ställen, framförallt när hon gör det på golvet vid matskålarna, en katt brukar inte gå på toa där den äter! Sen kissar hon lite å ofta, säkert mellan 10-15 gånger om dagen. Det är otroligt mycket om man jämför med Valle som gör ifrån sej två gånger om dagen å efterlämnar två stora klumpar i sanden.

Jag har försökt komma fram till varför hon kissar där hon kissar. Hon har åtminstone slutat göra det på sovrumsgolvet vid tidningskorgen sen jag flyttade på den litegrann, så att hon lätt kan ta sej in i hörnet mellan väggen å nattduksbordet, där hon gillar att ligga på natten. Fast hon försökte kissa i sängen i morse, men Håkan hann stoppa henne.
Inte heller har hon kissat i fåtöljen. Det är i stort sett bara vid matskålen, så jag bad Håkan ställa ner en till matskål vid skafferiet, när han var hemma på lunchen, ifall att hon kanske vill ha en egen matvrå. Så nu får vi se om det hjälper, det var då inget kiss där när jag kom hem.

Veterinären skrev iallafall ut ett recept på antibiotika som bara var att hämta på apoteket, för hon tror att det kan ha blivit nån infektion i urinblåsan eftersom den var så irriterad, å det ska hjälpa redan om tre-fyra dagar, om än den ska ätas i fem. Så nu håller vi alla tummar å tår för att det ska göra susen så Vilma blir frisk igen.

dsc_00221

…jag tycker så synd om henne, allt som hon har genomgått å ändå blir hon aldrig bra… Sad_0301

Leave a Reply