Hur det går med Vilma?

Jo, hon blir bättre, men är inte helt återställd. Hon är mycket lugnare än i vanliga fall, fast idag har hon varit lite busigare, men ändå inte alls som innan operationen. Hon sover mycket å ligger som å kurar, ni vet som en katt ligger när de fryser. Hon har nog lite ont, tror vi.

DSC_0008[1]

Är hon rumsren då? Nej. Vi får påminna henne om toan, för att undvika “olyckor” för man vet aldrig när de inträffar. Hon är så duktig å går på lådan, men så plötsligt sätter hon sej bara där hon är å gör ifrån sej. Vad det beror på vet vi inte.
Hursomhelst så är det nåt vi får jobba med, för hon stannar! Jag tänker inte göra mej av med henne. Vi måste komma på varför hon gör så å ändra på det, så kanske hon blir nöjd sen å bara går på lådan. Vi får hoppas på det.

DSC_0012[1]

…men det är synd på en så fin katt…hon har så härlig personlighet…jag bara älskar henne… ♥

Leave a Reply