Fläcken är funnen

Angående mitt inlägg nedan, “Mycket konstigt”, så har jag nu, när jag kom hem i dagsljuset, granskat sängen lite mer ingående å där fanns en gul liten fläck. Hon hade pinkat. Det var det jag tyckte var så konstigt, för jag kände den ju så tydligt. Men på morgonen när det är svart ute å bara läslampan att lysa upp, så syntes den inte alls. Nåja, det ska nog inte upprepas mera. Tror hon endast kommer att gå på lådan nu när hon blir bra.
Har rengjort lakanet med tvättmedelsblandning å tandborste, fläcken var inte så stor 5 x 5 cm ungefär, å eftertorkat med blöt trasa så nu är den borta. Orkar inte byta lakan igen. Å så har vi två olika sprayer som tar bort lukt, inte bara döljer, så det är mycket effektivt vid såna här tillfällen.

…kanske ska säga att fläcken var ljusgul så inget blod den gången…alltid något att glädjas åt…

2 thoughts on “Fläcken är funnen

    1. ja, det får vi verkligen hoppas, fast vi är medveten om att de kan komma tillbaka, men man får försöka göra allt för att de inte ska göra det

Leave a Reply