Städning å meduxin å sånt

Nu har jag dammtorkat, dammsugit å bäddat rent. Känns skönt! Nu blir det bara chilla resten av kvällen, för jag fick lite ont i huvudet, så jag ska bara duscha å ta meduxin å sen dyka i soffan. Kanske med lite popcorn.

IMGP0845

Apropå meduxin, så var inte Vilma lika duktig idag. Hälften av det for på bordet igen å nu vägrade hon slicka i sej det, utan duttade bara i det med tassen. Dumma unge! Men hon kanske får i sej det när hon tvättar sej. Annars får hon vara utan. Hon har ju iallafall fått tre fjärdedelar av det hon skulle ha, så det kanske verkar ändå. Ont ser hon inte ut att ha, men det var det där med skyddet mot inflammation.
Nåja, hon har ju tejpen kvar å den kanske oxå skyddar. Annars så är hon jätteduktig. Inte kissat nånstans mer än i lådan. Jag är så glad å nöjd så ni anar inte! 

…vi har de bästaste kissebäbisarna i hela världen…go1

2 thoughts on “Städning å meduxin å sånt

Leave a Reply