Efter regn kommer sol

Det har ju regnat lite idag igen, men inte hela dagen så vi fick sol oxå. Det kan man kalla omväxlande väder, man hinner verkligen inte ledsna.
Våra små fyrfota vänner fick gå ut när vi kom hem från Piteå.

DSC_0476[1]

Är de inte vackra? Vilma är svart sköldpaddssmoke, vilket innebär att hon är röd å vit med svarta strån som ger ett lite “rökigt” intryck. I vissa ljus ser hon rödare ut å i andra ser hon mer beige ut.
Valle är blåtabby, vilket innebär att han är grå med ett mönster i pälsen, fast vi ser ju inte hur det ser ut när han är så långhårig, men skulle man raka honom skulle det säkert framträda ett vackert format mönster i mörkare grått på en ljusare grå botten. Kanske man skulle testa? Nyah-Nyah

DSC_0477[1]

Sen vill jag visa lite av rödvinbärsbusken. Den har vuxit sej ganska stor, så vi måste ju flytta på den snart. Den ska stå intill svartvinbärsbusken. Sen kan man plocka å göra gelé eller baka nåt gott.

DSC_0487[1]

…i skrivande stund börjar det regna igen så jag måste gå å ropa in Vilma…

[Det behövde jag inte alls, det var bara som Håkan sa, för när jag vänder mej om å ska gå iväg så står han snett bakom min stol med Vilma i famnen. Han hade fått in henne redan]  le2

Leave a Reply