Kvar på landet

Vi är kvar på landet. Jag tänkte att vi kan vara hela veckan, så får Valle vara ute när vi kommer hem efter jobbet. Fast idag är det kallt å blåsigt, men ändå. Det tar bara tio minuter längre tid att köra till jobbet, hur konstigt det än låter, men i morse åkte vi kvart över sex istället för halv sju, kröööp fram på Bergnäsbron p.g.a en grävmaskin som åkte framför å ändå var jag framme på mitt jobb fem minuter tidigare än i vanliga fall. Så vi behöver inte stiga upp så mycket tidigare.

DSC_0094[1]

Det är rätt mycket som farit illa av den snöfattiga vintern, om det nu är p.g.a det…? Syrenen som Håkan köpt å planterat är död. De eldröda, vackra liljorna har inte kommit upp, av jordgubbarna finns bara en planta kvar å brudspirean är…oxå död. Nä, inte riktigt, men bara typ halva lever å jag vet inte om den ens har blommat. Men gamm’-syrenen, som står på framsidan, lever iallafall, om än den inte blommar så mycket, men vi beskar den ju förra sommaren så det tar väl ett tag innan den kommer igång ordentligt.

DSC_0117[1]

Nåja, det är bara att plantera nytt. Ska göra om hela gården sen. Huvudsaken Valle mår gott å lever å frodas…  fniss 

DSC_0121[1]

…å det gör han verkligen…detta är himmelriket…

2 thoughts on “Kvar på landet

Leave a Reply