Träna på gym

Jahapp, så nu ska de försöka tvinga iväg mej på gym oxå. Själv tycker jag att det räcker utmärkt att träna hemma…jag vet inte. Det är ju inte direkt gångavstånd heller. Eller, man KAN ju gå, men då tar träningen halva kvällen, så jag tror jag skiter i’t.

Det är för att företaget betalar dyra pengar för att vi ska kunna träna gratis å det inte är många som utnyttjar det, vilket jag kan förstå känns lite som slöseri, å istället för att ta bort förmånen så vill de övertala alla att sätta igång, men jag kan ju skylla på att jag inte ens är fast anställd så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte tränar där. Den dagen jag är fast då kan hon börja ställa krav…kanske…men inte förrän då.

DSC_0760[1]

…dessutom har vi träningslokal i grannhuset där det oxå är gratis å då kan vi träna ihop jag å H…

2 thoughts on “Träna på gym

  1. Man kan inte ställa krav om det inte är på arbetstid, ingen styr över ens fritid

    1. nej just det…å jag tränar ju…iofs kanske inte så regelbundet på sista tiden, men nu har jag kommit igång igen

Leave a Reply