Mer meduxin å inget kalas

Nalle kissar ju som sagt överallt å eftersom vi inte vill ligga i kiss så löste vi det genom att plasta sängen å la på de kissiga täckena så får han fortsätta kissa på dem å vi får sova i en ren säng.

DSC_0241[1]

Han har varit å kissat i soffan oxå, ve å fasa, så nu har vi plastat den oxå. Det är bara ena dynan så jag får rengöra den ordentligt sen, för jag har inte råd att köpa ny soffa än, men jag kanske gör det sen, vi får se.

DSC_0242[1]

I morse vart jag så rädd, för Nalle satt på lådan å kissade å när han började vippa på rumpan, som visade att han kissat färdigt, så skrek han rakt ut å fortsatte jama klagande när han klev ur å gick mot köket. Vi har ju slutat ge meduxinen nu så han har inget avslappnande å inget smärtstillande å han hade inte kissat nånting under natten. Vi tänkte att han kanske är full i blåsan igen å om han inte kan tömma för att det gör så ont så måste vi få ny meduxin, så H åkte med honom till veterinären för undersökning. Jag ville verkligen inte att han skulle läggas in igen, han är ju så mager å har inte hunnit äta upp sej ordentligt, plus att det kostar ju så jäkla mycket.

Men han var inte full. Det kändes helt normalt, men han fick nya doser smärtstillande å avslappnande å så ska H hämta en till som oxå ska lindra smärtan, kanske han kan börja kissa på lådan mer, är lite less på att det ser ut så här i mitt hem.

Så alla som vill fira mej på min födelsedag får gärna göra det, men inte den här helgen, för jag är inte riktigt på kalashumör just nu. Hoppas man har överseende med det. Vi kan komma överens om annan dag/helg…just nu vill jag bara att Nalle får bli frisk i lugn å ro å jag har en massa som måste rengöras å tvättas som jag tänkte ta itu med i helgen när jag är ledig.

Om Nalle mot förmodan hinner bli bra till på lördag å det är fint väder så väntar jag med allt jobb å åker till H istället å då är ju förstås alla som vill välkommen att fira mej med blomster å en massa fina presenter  1213D6~15ny_thumb

6 thoughts on “Mer meduxin å inget kalas

  1. Hoppas lillkisse blir bättre snarast. De va f-n att de skulle bli så långdraget, stackarn. Apropå massa fina presenter, va önskar du dej för fint som ja ha råd me? Ja vill komma på kalas….:-)

    1. fast jag tycker det räcker med pellisarna…ju…du får jättegärna komma ändå…till H…om det är fint väder…alltså…annars annan dag 🙂

Leave a Reply