Skitsnack i ordets rätta bemärkelse

Jaha ja…här hinner man inte mer än hem innan chefen ringer om jobb imorron. Jag hann inte ens säga “gud så skönt, nu är man ledig”  😐
Men det är klart jag ställer upp när det krisar sej. Det är bara 2,5 timmar så det går ju fort. Sen är jag ledig i åtta dagar.

Varför jag inte hann säga att jag äntligen är ledig är för att vi möttes av en märklig stank…märklig å märklig förresten, mer som…hur ska jag säga detta på ett fint sätt så känsliga läsare inte sätter eftermiddagskaffet i fel strupe?…rännskita helt enkelt!
Å det var det oxå. Lille Valle hade bajsat löst för första gången i sitt liv, tror jag. Eller jah…det kan vara andra gången oxå. Hur som haver så är det inte ofta det inträffar, som ni kanske förstår.
Ja, jag fick ju tvätta den lille. Å den som har tvättat en rabiat katt (som blir spänd som en fiolsträng varje gång den kommer i kontakt med vatten å som använder sitt enda vapen, nämligen klorna, på ett utan att överdriva flitigt sätt) vet hur jag ser ut på armarna nu. Kan ju säga att det är tur det är vinter så man kan ha långärmat så slipper man förklara vad som har hänt  😀
Stackars lilla Valle. Han menar ju inget illa, han drabbas bara av svår panik. Jättejobbigt för honom som har så svårt att andas när han blir stressad.

Nåja, vi fick bort skiten iallafall, för jag är en aning tjurigare å inte ett dugg rädd för att skadas själv så nu kan han tvätta sej i rumpan igen.

Nu ska jag sluta med mitt skitsnack (i ordets rätta bemärkelse) å gå å ta mej en kopp kaffe å vila lite efter denna pärs.

Ha en fin dag alla ♥

6 thoughts on “Skitsnack i ordets rätta bemärkelse

 1. Ja..så där har jag det, varje gång jag ska klippa klorna på en rabiat Kajsa! 😀
  Vill inte ens tänka tanken hur det ska bli när hon ska tvättas…
  Å ena sidan gillar hon ju tydligen vatten…men att tvätta sig i det ???
  Kommer att bli spännande…Tur att jag inte heller är rädd för kattklor och att bli skadad 😀

  1. ja det är verkligen tur att man inte är det…hur skulle de annars bli ren…det var ingen liten bajsklutt som hängde där…
   *blääärk* 😀

Leave a Reply