Kan man kalla det summering?

Hur ska jag egentligen summera det här året? Det har ju inte varit rosenrasande underbart med min uppsägning i februari, med oro över att inte få nåt jobb (fastän jag visste att det var för att jag inte ville sommarjobba) å när jag väl sen fick arbete på hösten, precis som jag förutsett, så var det med över 20 kr mindre i timmen så jag sökte nytt jobb å hamnade nästan ur askan i elden. Fast det är bara tillfälligt det vet jag iofs, men inte kul ändå. Jag ska försöka rida ut stormen. Tjänar ju åtminstone det jag ska.

Fick en lång ledighet iallafall i hela fem månader å hade det inte varit för oron om jobb så hade jag haft det så skönt. Första gången på länge som jag inte mått riktigt bra faktiskt. Känt mej mer nedstämd än uppåt om än det inte synts utåt, men kanske här i bloggen. Vissa dagar har ju förstås varit bättre, men i vanliga fall är jag ju nästan alltid glad…förutom när jag är arg å det händer ju visserligen rätt så ofta, fast då brinner jag av snabbt å så svalnar jag å blir glad igen Ler

Det är väl det enda “stora” som hänt. Kan inte komma på nåt annat av vikt att ta upp. 

Nåja…vi får hoppas att nästa år blir bättre å att jag har mycket mer roliga saker att summera vid årets slut. Det här året innehöll mer tråkigt än roligt å det vill man ju bara lägga bakom sej å gå vidare.

…mot nya mål med nya friska tag…

*känner hopp*

Leave a Reply