Äntligen

DSC_0076[1]

Jag måste säga, å Nalles vägnar, att det var en mycket bekväm liten kartong det här. Han vart så glad när jag ställde ner den. Först sprang han iväg å trodde att jag skulle jaga honom, men när jag ropade på honom å visade vad jag hade i handen tvärvände han å kom rusande å tog ett glädjeskutt ner i kartongen, grävde lite i hörnen för att “bädda lite” å sen la han sej där å ligger väl än om jag inte har helt fel.

…sötnosingen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s