Försvinner nog vid årsskiftet

Som sagt hoppas jag slippa gå till Manpower mer. Jag tycker deras metoder är så fåniga. Å jag låter flickstackarn få veta det. Sen får jag dåligt samvete.

Men det är för att i de jobb jag söker behöver jag inte förklara vad jag kan bidra med hos företaget, inte heller har jag nån särskild målsättning att berätta om. Å jag besitter inte några särskilda kunskaper å erfarenheter som jag gärna kan lyfta fram å relatera till. Jag vill ha ett jobb där jag har en hyfsad inkomst så jag kan ha ett drägligt liv, jag har inga särskilda ambitioner. Ändå är det sånt jag ska sitta å pränta ned i ett personligt brev. Å sånt jag ska lära mej att säga i kommande jobbintervjuer.

Varför måste jag spela teater?

Det är ju en sak om du HAR målsättningar, särskilda kunskaper å kan bidra med nån viss kompetens. Men jag har ju inte det, så varför ska jag sitta å skriva sånt i ett personligt brev? Varför ska jag lära mej att säga sånt i en intervju? Varför kan jag inte bara få säga som det är? Bevisligen har det ju funkat.
Vad ska jag med en jobbcoach till?

Fast, nu försvinner de nog vid årsskiftet. Hon sa att de bara har uppdrag det här året, sen vet de inte hur det blir. Å jag hoppas att man sätter pengarna på annat, för är det NÅN som känner att de fått hjälp av en jobbcoach? Jag vet inte. Jag tycker att deras metoder lämnar mycket övrigt att önska. För eftersom jag måste fundera ut hur jag ska kunna ändra allt så det passar mej så har jag ju inte fått hjälp. Då har jag ju fått ordna det själv lika förbajjat.

Men att gå dit var ju valfritt. Jag hade inte behövt välja nån, men jag tänkte att det kanske kan vara bra, vilket det nu inte var så nu hoppas jag att jag slipper.

…kan selv…

Leave a Reply