Metalldetektor

H ska fixa vattenledningarna å hade lite problem att hitta brunnen. Ritningen visade bara på ett ungefär vartåt den låg, men det fanns ju inte en chans att man skulle ha hittat den utan en metalldetektor som H var å köpte på JULA.

DSC_0598[1]

Den var inte så tokig, den prylen, om än jag råkade döma ut den helt, men det var ju bara för att den inte ens hittade spikarna i mina stolar eller stålrören i stolen jag satt på. Att det sen visade sej vara H som råkat stänga av den när han skulle testa den kunde ju inte jag veta, jag såg ju bara att den inte funkade, men det gjorde den visst. Det tog inte många minuter för H att hitta brunnen.

DSC_0600[1]

Om man nu kan kalla den lilla rutan för brunn.

…jaha ja…då kanske han har plockat isär altanen i onödan då…eller?…

2 reaktioner på ”Metalldetektor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s