För små stolsöverdrag

Det är ju så man kan få krupp! Jag ville ju ha stolsöverdrag till mina stolar å eftersom de är mycket större än standard så är det väldigt svårt att hitta i rätt storlek. Därför vart jag ju bara så glad när jag hittade jättebilliga på www.myheart.se som dessutom var just i den storleken jag behöver. Jag beställde ju, som sagt, å det var snabb leverans vilket var jättebra å jag var så glad ända tills jag provade ett överdrag. Det var för litet!?
Men…hur har jag mätt nu då? Hämtade måttbandet. Jodå stolsryggen var 55 cm. Kollade på sidan igen.

stolsöverdrag

Jodå, det står klart å tydligt 55 cm hög. Jag mätte överdraget. 45 cm. De har alltså angett fel storlek i deras sida så nu måste jag skicka tillbaka överdragen å får väl vara utan iallafall då. Typix!

Dessutom måste jag betala frakten oxå! Men det står att man får tillbaka pengarna om det är nåt fel på varan å det kan man ju lugnt säga att det är den här gången så jag hoppas att de betalar tillbaka, för jag har ingen lust att stå för en kostnad när det är de som gjort fel.

…hatar när butiker åsamkar mej en massa besvär…

2 reaktioner på ”För små stolsöverdrag

  1. Hej!

    Jag vet att inlägget är skrivet för många år sedan, men jag måste bara fråga. Hittade du överdrag tillslut? Jag har precis samma problem just nu. Finns inga där ryggen är 55 cm. Har du några tips?

    Mvh Pauline

    • Hej, nej tyvärr har jag inte hittat några så jag antar att det enda man kan göra är att sy själv. Har inte gjort det, men kanske ska göra det när jag får ork å lust

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s