Stolsdynor

DSC_0530[1]

Jag hade gamla stolsdynor som jag tänkte får duga ett tag tills jag orkar å har lust att fundera ut vad jag vill ha. Men de funkar ju å det är mjukare att sitta på så då slipper jag tänka på det ett tag framöver. Alltså vet jag inte längre vad jag ska köpa på IKEA, men det blir kanske nya vita gardiner till köket, för de som hänger nu ska få hänga i sovrummet sen å de som jag tänkte ha i sovrummet ska jag ha i vardagsrummet.

Kunde inte låta bli att hänga upp värmeljusbrädan, bara för att se hur det blir. Glasen är ju utbytbara så man kan ha vad man vill efter tycke å smak.

2 thoughts on “Stolsdynor

  1. Men assååå…det blev ju tokfint. jag ska erkänna att jag tänkte först att , hur fanken ska det se ut?? Men å andra sidan är jag ju så sällan där att man inte får in en bild av helheten…Skitbra blev det i alla fall….och du…du kan köpa nåt fint åt mig istället på IKEA, jag e int knössli på de vise 😉

    1. hmm…jag hann ju åka därifrån innan jag ens hittade nåt fint till dej
      dä får bli nästa gång 🙂

Leave a Reply