Ingen vanlig dag

Happy-Birthday-Animated-86-7YMVHYA2NJ
Note  Säg vad är det för dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Paulas födelsedag, hurra, hurra, hurra  Note

Coffee cup Gift with a bow Birthday cake Red rose   Grattis till mej    Red rose Birthday cake Gift with a bow Coffee cup

5 thoughts on “Ingen vanlig dag

 1. Men …Jag som skulle komma ihåg det och göra ett inlägg tidigt imorse till dig och allt 🙁
  Jag har glööööömt…felååååååt!!!
  GRATTIS PÅ FÖLSEDAAAAAN SURRAAAAAAAAAAN!!!

  1. det är ingen fara, det är inte så lätt att komma ihåg allas födelsedagar heller
   tack tack 🙂

 2. Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra Hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra
  För tusan

Leave a Reply