Disig morgon

Hej hopp i morgondiset! Här har vi stigit upp, ja kanske inte med tuppen, men väl med hönorna…? Håkan stiger visserligen upp väldigt tidigt alltid, så jag skulle tro att det är han som väckt tuppen. Jag sover gärna å länge, så mej är det lite svårare att få upp.

Idag mår jag mycket bättre, men vad som är riktigt jobbigt är att så fort jag hostar det minsta, vilket jag försöker undvika i det längsta, får jag blodsmak i munnen. Det har väl rivits upp nåt sår i strupen när jag hostade som värst. Usch! Annars är jag mycket piggare å känner att livet kommer åter. Kanske jag sätter igång att måla elementskyddet? Vi får se. Men en promenad vill jag iallafall ta, det har blivit ganska mycket stillasittande de här senaste dagarna å den vi gick igår blev inte så lång. Inte så vackert väder, men skönt ändå. Har man bara de rätta kläderna så…

IMGP3048

…måste iallafall kamma katterna idag…om jag inte gör annat så åtminstone det…

2 thoughts on “Disig morgon

    1. hjå det är så himla skönt att vara frisk, man måste lära sej att uppskatta varje dag man får vara det å inte bara ta för givet alltid

Leave a Reply