Altantvätt

H var så duktig å rengjorde altanen med en sån där speciell sak som man sätter på högtryckstvätten. Å se vilken skillnad det vart!

DSC_0158[1]  DSC_0160[1]

Sen vill han olja in oxå, men jag tycker det är fint när träet är grått. Jag skulle inte ha oljat, för precis som Martin Timell sa “det finns lador som är byggda på 1700-talet som fortfarande står, så varför skulle inte träet hålla nu?”…bara man håller rent så tror jag inte man behöver göra så mycket mer.

Å så rengjorde han utemöblerna oxå så de är rena å fina nu bortsett från en å annan fågelklutt som var svår att få bort. Vi får rengöra sen med såpa å en gammal tandborste så man kommer åt att få rent.

DSC_0164[1]  DSC_0165[1]

Sen gick han in å lagade mat. Korv med mos å stekt ägg stod på menyn idag å det var jättegott. Jag var hungrig som en dromedar å jag var precis färdig med sista dörren när det var dax att äta, så det var perfect timing  🙂

…nu…kaffe!………………å jodå, H ska klippa gräset 😀

2 reaktioner på ”Altantvätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s